Σε ένα ποτηράκι βάζουμε λίγο παγωμένο νερό και εκεί μέσα διαλύουμε ανακατεύοντας το κορν φλάουρ. Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας, αποσύρουμε την κατσαρόλα και όταν σταματήσει εντελώς ο βρασμός ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνεχώς. Ανάβουμε πάλι το μάτι της κουζίνας και μαγειρεύουμε για μισό λεπτό περίπου.
Αν έχουμε κάνει λάθος στην ποσότητα του κορν φλάουρ και δεν δέσει η σάλτσα μας, απλά επαναλαμβάνουμε βάζοντας πάλι κρύο νερό και κορν φλάουρ.
Πως δένουμε τις σάλτσες με κορν φλάουρ (Τεχνικές μαγειρικής)
Όπως κάθε τι στη μαγειρική, έτσι και το δέσιμο μιας σάλτσας με κορν φλάουρ θέλει τον τρόπο του. Για δείτε τον...
