Ματιά

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Τεχνικές μαγειρικής)

Ένα χρήσιμο κολπάκι που μετατρέπει το κοινό αλεύρι σε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, έτσι ώστε να μην τρέχετε αν η συνταγή απαιτεί το δεύτερο ενώ στην κουζίνα σας υπάρχει μόνο το πρώτο!

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Τεχνικές μαγειρικής)

Για να φτιάξουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε για κάθε 1 κούπα (250γρ.) κανονικό αλεύρι, 3 κουταλάκια (15γρ.) μπέικιν πάουντερ και 1 κουταλάκι (5γρ.) αλάτι.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνικές

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;