Τεχνικές

Πως ξεφλουδίζουμε γερμάδες

Όπως όλα, έτσι και το ξεφλούδισμα των γερμάδων (γιαρμάδων) θέλει τον τρόπο του!

13 Ιουνίου 2018

Πως κάνουμε καραμέλα τη ζάχαρη

Είναι εύκολο αλλά θέλει προσοχή!

24 Ιουλίου 2017

Πως ψήνουμε και ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης

Έχουν χίλιες δυό χρήσεις και φυσικά υπέροχη γεύση! Καλή σας όρεξη!

17 Μαρτίου 2017

Πως καραμελώνω τα κρεμμύδια

Πάνε παντού και ταιριάζουν σχεδόν με όλα.

13 Μαρτίου 2017

Βανίλια (τι είναι και πως την χρησιμοποιούμε)

Μπερδευτήκατε με τις βανίλιες; Εδώ είμαστε εμείς! :)

8 Αυγούστου 2016

Πως καθαρίζουμε (ξεκουκουτσιάζουμε) βύσσινα

Ξεκουκουτσιάστε βύσσινα χωρίς καθόλου κόπο!

21 Ιουλίου 2016

Πως καθαρίζουμε τα έντερα για το κοκορέτσι

Μια τεχνική που μας την έστειλε η Κατερίνα Τερτυλίνη!

7 Ιουλίου 2016

Πως βράζουμε αυγά για να ξεφλουδίζονται εύκολα

Δείτε την τεχνική που θα σας επιτρέψει να ξεφλουδίζετε εύκολα τα αυγά. Έτσι θα είναι εμφανίσιμα για να τα χρησιμοποιήσετε…

9 Οκτωβρίου 2015

Φτιάχνω μόνος μου Μπουκέτο Μυρωδικών ή Λαχανικών (Τεχνική μαγειρικής)

Μια τεχνική μαγειρικής που θα σας μάθει πως να ετοιμάζετε μόνοι σας μπουκέτα νοστιμιάς που θα απογειώσουν την γεύση των…

19 Ιανουαρίου 2015

Πως καθαρίζουμε τα μανιτάρια

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το καθάρισμα των μανιταριών!

29 Σεπτεμβρίου 2014

Πως καθαρίζουμε τα σπαράγγια (Τεχνικές μαγειρικής)

Μια πολύ χρήσιμη τεχνική μαγειρικής, σχετική με την ετοιμασία των σπαραγγιών για τα φαγητά μας.

17 Απριλίου 2014

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Τεχνικές μαγειρικής)

Ένα χρήσιμο κολπάκι που μετατρέπει το κοινό αλεύρι σε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, έτσι ώστε να μην τρέχετε αν…

2 Απριλίου 2012

Πως τηγανίζουμε το μπέικον (Τεχνικές μαγειρικής)

Για να έχετε τέλειο τηγανητό μπέικον, δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο! Δείτε την τεχνική και καλή επιτυχία!

10 Δεκεμβρίου 2011

Πως ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα (Τεχνικές μαγειρικής)

Για να ξεφλουδίσετε τα ροδάκινα, είτε για να τα φάτε είτε για να τα χρησιμοποιήσετε σε κάποια συνταγή, δεν θέλει…

8 Ιουλίου 2011

Κοκορέτσι στη σούβλα – τα πάντα για το κοκορέτσι στη σούβλα (Τεχνικές μαγειρικής)

Μάθετε τα πάντα για το κοκορέτσι στη σούβλα, από αυτή την συνταγή-τεχνική μαγειρικής, και θα καταπλήξετε τα πλήθη την Λαμπρή,…

20 Απριλίου 2011

Σουβλίζοντας για λίγους ή με λίγα (Τεχνικές μαγειρικής)

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ή μπορεί τα άτομα με τα οποία θα μοιραστείτε το πασχαλιάτικο γεύμα να είναι λίγα,…

20 Απριλίου 2011

Πώς καθαρίζουμε τα έντερα (Τεχνικές μαγειρικής)

Το καθάρισμα των αντεριών, είναι μία από τις αναγκαίες αγγαρείες των προετοιμασιών του Πάσχα. Μόλις μάθετε όμως το κόλπο, και…

15 Απριλίου 2011

Πως ξεπικρίζουμε τις μελιτζάνες (Τεχνικές μαγειρικής)

Συνήθως, πριν χρησιμοποιήσουμε τις μελιτζάνες για την παρασκευή ενός φαγητού, χρειάζεται να τις ξεπισκρίσουμε. Δείτε την τεχνική για να ξεπικρίσετε…

21 Αυγούστου 2010

Τεχνική για κρέπες (Τεχνικές μαγειρικής)

Ακολουθώντας τις οδηγίες της τεχνικής αυτής, θα μπορέσετε να φτιάξετε στην κουζίνα σας σπιτικές κρέπες και να τις απολαύσετε με…

23 Ιουλίου 2010

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ