Τσιζ κέικ φράουλας .: Ανοιξιάτικες Συνταγές .: Ματιά
 

Τσιζ κέικ φράουλας

Ατομικά και λαχταριστά τσιζ κέικ φράουλας που θα μαγέψουν όσους τα δοκιμάσουν!

Γράφει: Matia Gr
Τσιζ κέικ φράουλας
Υλικά:

1 κούπα πολτοποιημένες φράουλες
350γρ. κριμ τσιζ
1 1/2 κούπα σαντιγύ
1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
6 μπισκότα τύπου νταιτζέστιβ
Υλικά για διακόσμηση:
Σαντιγύ
Φύλλα δυόσμου ή βασιλικού
Φράουλες

Εκτέλεση:

Σπάμε σε πολύ μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα βάζουμε σε 6 μικρά μπωλάκια. Σουρώνουμε τον πολτό της φράουλας να μείνει χωρίς σποράκια. Σε ένα ευρύχωρο μπωλ χτυπάμε καλά το τυρί κρέμα να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πουρέ φράουλας συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη ανακατεύοντας με σπάτουλα. Το ίδιο κάνουμε και με την σαντιγύ, ανακατεύοντας όμως πολύ απαλά. Μοιράζουμε ισόποσα το μείγμα στα μπωλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με διαφανή μεμβράνη για τουλάχιστον 3-4 ώρες ή και για όλη τη νύχτα. Πριν σερβίρουμε το γλυκό μας στολίζουμε το πάνω μέρος του με σαντιγύ, φύλλα δυόσμου και όμορφα κομμένες φράουλες!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.