Κολοκυθόπιτα, της Σωτηρίας

Κολοκυθόπιτα, της Σωτηρίας

Υλικά:

2 κιλά κολοκύθια μεγάλα
3/4 φλιτζανιού του τσαγιού σιμιγδάλι
4 αυγά
500γρ. χοντροτριμμένη φέτα
Λίγο αλεύρι
Λάδι
Αλάτι
Νερό

Εκτέλεση:

Καθαρίζω, τρίβω τα κολοκύθια σε χοντρό τρίφτη και τα αφήνω να στραγγίσουν. Σε μια λεκάνη βάζω το κολοκύθι, αλάτι, φέτα, σιμιγδάλι, αυγά, λάδι και ανακατεύω καλά.
Με το αλεύρι, λίγο νερό και ελάχιστο αλάτι ζυμώνω για να ανοίξω φύλλο, το στρώνω σε λαδωμένο ταψί και ρίχνω το μίγμα. Ψήνω για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Σωτηρία Γεωργοτά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment