Ματιά

Αλμυρά κουλουράκια, της Έφης

Όσοι είναι περισσότερο λάτρεις του “αλμυρού” παρά του “γλυκού” θα βρουν σε αυτή την συνταγή το ιδανικό σνακ για να τους διώχνει την λιγουρίτσα όταν εκείνη αποφασίζει να τους επισκεφθεί!

Αλμυρά κουλουράκια, της Έφης

Υλικά:

3 φλιτζάνια αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι

Εκτέλεση:

Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το βούτυρο. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθετε κουλουράκια και ψήνετε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διάφορα φαγητά