Pizza με φραντζολάκια, της Νατάσας

Υλικά: 2 φραντζολάκια στρογγυλά 8 κουταλιές γεμάτες τριμμένο τυρί 1 κουταλιά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κουταλιά κρεμμύδι τριμμένο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι ρίγανη Άλλα επιπρόσθετα υλικά της επιλογής σου (πιπεριά, φέτες ντομάτα, μανιτάρια, […]

Γράφει: Matia Gr
Pizza με φραντζολάκια, της Νατάσας

Υλικά:

2 φραντζολάκια στρογγυλά
8 κουταλιές γεμάτες τριμμένο τυρί
1 κουταλιά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κουταλιά κρεμμύδι τριμμένο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
Άλλα επιπρόσθετα υλικά της επιλογής σου (πιπεριά, φέτες ντομάτα, μανιτάρια, κ.α.)
(όλα ανά άτομο)

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη 1, Μακεδονία Thessaloniki 1, MacedoniaΘεσσαλονίκη 1, Μακεδονία Thessaloniki 1, Macedonia

Εκτέλεση:

1. Κόψε τα φραντζολάκια στη μέση.
2. Ετοίμασε τη σάλτσα, βάζοντας σε μια λεκάνη την πάστα ντομάτας, τη ρίγανη, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύοντάς τα.
3. Βάλε σε κάθε ψωμάκι τη σάλτσα που ετοίμασες. Τέλος, βάλε το τυρί και ό,τι άλλο επιπρόσθετο θέλεις, όπως πιπεριά, μανιτάρια, χαμ, ντομάτα.
4. Ψήσε για λίγο στο φούρνο, ώσπου να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει.
Καλή επιτυχία.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Νατάσα Καϊλή και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα