Μακαρονάδα, της Γεωργίας

Μακαρονάδα, της Γεωργίας

Υλικά:

Μακαρόνια Νο10
Κρέμα γάλακτος
Πάριζα του τοστ
Τυρί του τοστ
Βιτάμ

Εκτέλεση:

1) Βράζουμε το νερό μας.
2) Βάζουμε τα μακαρόνια μας στο βρασμένο νερό και τα βράζουμε για 8-10 λεπτά.
3) Καίμε τα μακαρόνια με βιτάμ και τα στραγγίζουμε.
4) Τα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα και τους ρίχνουμε τη γάλακτος, την πάριζα, το τυρί και τα αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούνε και τα βγάζουμε.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Γεωργία Τσιάβου και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment