Ματιά

Καρμπονάρα, της Ελευθερίας

Αλλη μια συνταγή για καρμπονάρα προστέθηκε στις σελίδες μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες της Ελευθερίας Κοντούλη, που μας έστειλε την συνταγή, και φτιάξτε μια λαχταριστή καρμπονάρα

Καρμπονάρα, της Ελευθερίας

Υλικά:

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 σακουλάκι μακαρόνια βίδες

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για 15 λεπτά. Όσο βράζουν τα μακαρόνια ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Πως φτιάχνουμε τη σάλτσα; Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι. Έπειτα ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ρίχνουμε και το ψιλοκομμένο μπέικον. Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε σιγά σιγά τη κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε 2 λεπτά να τηγανιστούν και μετά σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει. Το φαγητό είναι έτοιμο!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελευθερία Κοντούλη και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζυμαρικά

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;