Τιλάπια (ψάρι) στον φούρνο, της Ελένης

Τιλάπια (ψάρι) στον φούρνο, της Ελένης

Υλικά:

6 τεμάχια τιλάπια φιλέτο χοντροκομμένη
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα κρεμμυδάκια πράσινα
3 κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια
1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1 μικρή καυτερή πιπεριά
2 λεμόνια
Λάδι, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Έπειτα στρώνουμε σε ταψί τα υλικά μας και από επάνω τοποθετούμε τα φιλέτα. Περιχύνουμε με λαδολέμονο και το κρασί, πασπαλίζουμε με φρέσκο πιπέρι και αλάτι και ψήνουμε περίπου 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών. Καλή σας όρεξη!!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαργελλου Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment