Ψάρι φιλέτο με λαχανικά στην κατσαρόλα στα γρήγορα

Last modified date

Ψάρι φιλέτο με λαχανικά στην κατσαρόλα στα γρήγορα

Ένα πολύ υγιεινό πιάτο που συνδυάζει το ψάρι με τα λαχανικά! Δοκιμάστε το και θα το εντάξετε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και της δικής σας κουζίνας.

Υλικά:

1 κιλό παγκάσιους φιλέτο
6 καρότα
6 μέτριες πατάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
4 – 5 κλωναράκια σέλινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια και το σέλινο, κόβουμε τα καρότα σε χοντρές ροδέλες και τις πατάτες κυδωνάτες. Σε μια απλωτή κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να σωταριστούν από όλες τις πλευρές τους ανακατεύοντας προσεκτικά. Προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Καπακώνουμε την κατσαρόλα μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν τα λαχανικά μας είναι σχεδόν έτοιμα στρώνουμε πάνω τους το φιλέτο παγκάσιους. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Καπακώνουμε πάλι και μαγειρεύουμε για λίγο μέχρι να γίνει το ψάρι μας. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Είναι πεντανόστιμο!

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment