Λάχανο αλλιώτικο

Λάχανο αλλιώτικο

Αν έχετε βαρεθεί το λάχανο ωμό σε σαλάτα, δοκιμάστε να το φτιάξετε με την συνταγή αυτή. Είναι εύκολη, γρήγορη και δίνει στο λάχανο σας άλλη νοστιμιά!

Υλικά:

2 κιλά λάχανο
1-2 κρεμμύδια ξερά
3 σκελίδες σκόρδο
Ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε το λάχανο μας σε μεγαλούτσικα κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και κατόπιν το σκόρδο. Μόλις ξανθίνει και το σκορδάκι μας, προσθέτουμε στην κατσαρόλα το λάχανο, αλάτι, πιπέρι και σταδιακά 1 φλυτζάνι νερό καυτό (κοιτώντας τακτικά να μην μας μείνει από υγρά). Βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει το λάχανο μας και πριν το σερβίρουμε περιχύνουμε με το ξυδάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment