Σπετζοφάι (ή σπετσοφάι ή σπεντζοφάι)

Σπετζοφάι (ή σπετσοφάι ή σπεντζοφάι)

Υλικά:

6 πιπεριές πράσινες
4 πιπεριές κόκκινες
12 πιπεριές κέρατα
1 1/2 κιλό λουκάνικα χωριάτικα
2 κονσέρβες ντομάτες κονκασέ
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε, καθαρίζουμε από τα σπόρια και κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τις πιπεριές. Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες πάχους 2 περίπου πόντων. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τις πιπεριές, τα λουκάνικα, τα ντοματάκια, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment