Σπιτικά πατατάκια με ρίγανη

Σπιτικά πατατάκια με ρίγανη

Νόστιμα σπιτικά πατατάκια με αγνά υλικά που έχουμε επιλέξει, με πρώτο και καλύτερο το ελαιόλαδο που θα χρησιμοποιήσουμε! Επιπλέον θα φάει όλη η οικογένεια ή οι φίλοι μας χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Υλικά:

Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε λεπτές φέτες. Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί. Λαδώνουμε, αλατίζουμε τις πατάτες μας και τις στρώνουμε στο ταψί. Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment