Ματιά

Μοσχάρι με πράσα και μανιτάρια

Πεντανόστιμο μοσχαράκι με πράσα και μανιτάρια για να συνοδέψετε το ρύζι, τα ζυμαρικά ή τις τηγανητές πατατούλες σας!

Μοσχάρι με πράσα και μανιτάρια

Υλικά:

1 κιλό ποντίκι μοσχαρίσιο
4-5 πράσα
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα
3 ξερά κρεμμύδια
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρό καρέ, τα πράσα σε ροδέλες και τα μανιτάρια σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και μετά τα κομμάτια του κρέατος. Προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι, καπακώνουμε την κατσαρόλα, μετριάζουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Κατόπιν ρίχνουμε τα λαχανικά μας και λίγο πριν μαγειρευτούν ξεκαπακώνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να πιει το ζουμί του.
Συνοδεύεται με ρύζι σπυρωτό, ζυμαρικά ή πατάτες τηγανητές.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρεατικά

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;