Ψάρι με λαχανικά στη λαδόκολλα .: Θαλασσινά .: Ματιά
 

Ψάρι με λαχανικά στη λαδόκολλα

Τα ψάρια έτσι κι αλλιώς είναι μια από τις πιο υγιεινές τροφές. Αν τα συνδυάσετε, δε, και με λαχανικά τότε φτιάχνετε ένα πεντανόστιμο πιάτο που είναι η χαρά του υγιεινιστή!

Γράφει: Matia Gr
Ψάρι με λαχανικά στη λαδόκολλα
Υλικά:

1 τσιπούρα
1 πατάτα μέτρια
1 ντομάτα
2 κολοκυθάκια
1 κρεμμυδάκι
1 πράσο
1 καρότο
Λίγο σέλινο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το ψάρι μας απ’ τα λέπια και τα εντόσθια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπωλ τα ανακατεύουμε, τους βάζουμε ελάχιστο αλάτι (αν θέλουμε), λίγο πιπέρι, και λίγο λάδι. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο το ψάρι μας και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα και απλώνουμε γύρω του τα λαχανικά μας. Κλείνουμε προσεχτικά την λαδόκολλα ώστε να κρατήσει μέσα τα υγρά του. Βάζουμε το “δέμα” μας στον φούρνο και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.