Ματιά

Για να πήξει η φάβα

Ένα έξυπνο κολπάκι για να είναι η φάβα σας πάντοτε πηχτή.

Γράφει: Matia Gr
Για να πήξει η φάβα

Εάν η φάβα μας γίνει πολύ ρευστή τότε πολτοποιούμε μέσα της μια βραστή ή ψητή στο φούρνο μικροκυμάτων μικρή πατάτα.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα

Θέματα