1 κιλό κιμά (1/2 χοιρινό + 1/2 βοδινό)
1 πατάτα καθαρισμένη και τριμμένη
2 αυγά
Φρυγανιά ή μπαγιάτικο ψωμί
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλλα
1 κουταλάκι Baking Powder
Λίγο Brandy
Μαϊντανό
1 κρεμμύδι
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Πλάθουμε τους κεφτέδες στο μέγεθος που μας αρέσει και τους τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι ή για όσους κάνουν δίαιτα τους ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Φιλίππου Τασούλα και την ευχαριστούμε πολύ.
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗ ματιά
ΜΑ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΡΚΕΤΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΠΟΥ ΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΛΑΤΡΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΛΕΧΤΑ
ΑΙΔΕΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΠΑΙΝΕΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ…
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΡΤΕΣΑΝΟΙΧΤΕΣ
ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΤΕΛΕΣ Μ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ….. Μ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΑΛΕΙΑ