Αν θέλετε τα κέικ σας να γίνονται πάντα αφράτα -ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάχνεται με αυγά- θα χτυπάτε πάντα μόνα τους τα αυγά και μετά θα τα ενώνετε με την ζύμη. Θα δείτε ότι η ζύμη σας δεν θα ξανακάτσει ποτέ!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Βολίκα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Je n’ai qu’un mot à dire: félicitations !!
Je suis tombée par hasard sur ce blog, en cherchant des renseignements à propos de Δηιδάμια, et je suis restée longtemps à naviguer autour de plein d’autres choses…
C’est varié, complet, vivant, c’est…magique!
On en mangerait, c’est le cas de le dire.
Φιλικούς χαιρετισμούς από την Μαρία Roblin, από το Παρίσι.
Συνεχείστε με το ίδιο μεράκι. Αξίζει τον κόπο.
A bientôt, peut-être…
KALHSPERA THELW SE KATI TI SYMBOYLH SAS NA MOY PEITE KAI EMENA ENA KOLPAKI GIA TO EKSIS PROBLIMATAKI MOY
LOIPON.. FTIAXNW KEIK KAI RIXNW MESA STAGONES APO KOYBERTOYRA EXW DOKIMASEI DIAFOYROS TROPOYS NA RIXNW TI KOYBERTOYRA MOY OPOS MIA STROSH ZYMH MIA NA RIXNW TIS STAGONES KOYBERTOYRAS ..ALLH FORA TA RIXNW OLA MAZH STO MIKSER ALLA TO APOTELESMA EINAI NA KATHETE KATW OLES OI STAGONES KOYBERTOYRAS KAI NA MHN APLONETE SE OLO TO KEIK MESA TI NA KANW GIA NA GEINETE ETSI OPOS TO THELW???
Καλημέρα σας. Οι σταγόνες κουβερτούρας χρειάζονται αλεύρωμα πριν τις προσθέσουμε στο μείγμα του κέικ μας. Επίσης τις προσθέτουμε τελευταία στιγμή πριν αδειάσουμε το μείγμα στη φόρμα του κέικ και ανακατεύουμε ελαχιστότατα. Μια ακόμη σκέψη που έχω είναι μήπως οι σταγόνες της κουβερτούρας που χρησιμοποιείτε έχουν μεγάλο βάρος και σε αυτό οφείλεται το πρόβλημα που σας δημιουργείται. Ευχαριστούμε.