Ματιά

Μπισκοτογλυκό, της Ευαγγελίας

Υλικά: 500ml κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 3 κ.σ. κακάο 3 κ.σ. άχνη ζάχαρη 1 1/2 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ 1 κούπα γάλα 1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ 125γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Εκτέλεση: Χτυπάμε την […]

Γράφει: Matia Gr
Μπισκοτογλυκό, της Ευαγγελίας
Υλικά:

500ml κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
3 κ.σ. κακάο
3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
1 1/2 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
1 κούπα γάλα
1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ
125γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί. Μετά βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ τα μισά μπισκότα και τα ραντίζουμε με το γάλα και το λικέρ ή το κονιάκ. Βάζουμε τη μισή από τη μους που κάναμε και μετά βάζουμε τα υπόλοιπα μπισκότα, την υπόλοιπη μους και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή για καλύτερα όλο το βράδυ. Αν θέλουμε από πάνω τρίβουμε σοκολάτα ή τρούφα!! Δοκιμάστε το είναι τέλειο!!!

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ευαγγελία Λαζαρίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα