Ματιά

Ντιπ φέτας

Σε αυτή τη συνταγή θα βρείτε ένα ντιπ που γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά και με την γεύση του θα ικανοποιήσει όλους τους καλεσμένους σας. Δείτε το!

Γράφει: Matia Gr
Ντιπ φέτας
Υλικά για το ντιπ φέτας:

1 1/2 κούπα τριμμένη φέτα
1/2 κούπα γάλα
1/2 κούπα καρύδια
1 ψητή κόκκινη πιπεριά
1 κουταλάκι ιταλικό μείγμα μυρωδικών
Λίγες ελιές καλαμών
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για τη γαρνιτούρα:
Αγγούρι κομμένο σε φετούλες
Τορτίγιας τσιπς

Εκτέλεση:

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τριμμένη τη φέτα, το γάλα, τα καρύδια, το μείγμα μυρωδικών και το πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να έχουμε ένα αρκετά λείο μείγμα. Δοκιμάζουμε μήπως το ντιπ μας χρειάζεται λίγο αλάτι ή επιπλέον μείγμα μυρωδικών και αν ναι, τα προσθέτουμε. Στη συνέχεια σερβίρουμε σε βαθύ μπωλ, διακοσμούμε με τις ελιές, την ψητή πιπεριά, και σερβίρουμε με πίτες τορτίγιας και φέτες αγγουριού ώστε να το απολαύσουν οι καλεσμένοι μας.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα