1 κούπα πλιγούρι
1 κρεμμύδι
1 κονκασέ
1 κύβο λαχανικών
Πάπρικα καυτερή
Κάρυ
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (προαιρετικά)
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το κονκασέ, τον κύβο, 1/3 κουταλάκι πάπρικα καυτερή, 1 κουταλάκι κάρυ, μία κουταλιά αλάτι και 9 κούπες νερό καυτό. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να πάρει μία βράση σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Κατόπιν ρίχνουμε το πλιγούρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί με σκεπασμένη κατσαρόλα για περίπου μία ώρα. Σερβίρουμε έτσι όπως είναι ζεστό σε πιάτο και προσθέτουμε αν θέλουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι -έτσι για να γίνει της κολάσεως και να ανοίξει το ρινικό μας σύστημα!