Ματιά

Κολοκυθάκια συβραστά, της Λιλίκας

Δεν είναι ομάδα… Είναι οικογένεια… Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά… Στις χαρές και στις λύπες όλων των μελών, τα λόγια σας είναι βάλσαμο… Ευχές, αγάπης λόγια, συμπόνια, ενθάρρυνση, ΣΕΒΑΣΜΟΣ… Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα… Κολοκυθάκια συβραστά… Χθες τα μαγείρεψα… Ένα μεζεδάκι μοναδικό που συνοδεύει ψάρια κυρίως αλλά τρώγεται κ σαν κύριο γεύμα με ψωμάκι ψητό κ τυράκι… Καλό μεσημέρι σε όλους… Σας αγαπώ πολύ… Δεν ζω χωρίς την ομάδα μας…

Γράφει: Λιλίκα
Κολοκυθάκια συβραστά, της Λιλίκας
Υλικά:

Κολοκυθάκια
Ξύδι
Σκόρδο
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Κόβουμε χοντρές ροδελες τα κολοκύθια κ τα βάζουμε να βράσουν μονάχα με νερό κ αλάτι… Τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού που αρέσει σε εμάς… αφήνουμε το νεράκι να εξατμιστεί κ ρίχνουμε λάδι, ξύδι κ πολύ σκορδάκι. Τα αφήνουμε να βράσουν στο λάδι άλλα δέκα λεπτά και τα σβήνουμε… Στο τέλος ρίχνουμε ένα κουταλάκι πάπρικα γλυκιά…

Λιλίκα

Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα

Θέματα