Σως (σάλτσα) μανταρινιού

Σως (σάλτσα) μανταρινιού για χαλβά σιμιγδαλένιο (για μια επίσημη παρουσίαση). Εάν μέσα στη Σαρακοστή έχουμε κάποια γιορτή και θέλουμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας ένα νηστίσιμο χαλβά σιμιγδαλένιο, ισάξιο ενός γλυκού αρτύσιμου, τότε σας προτείνουμε τον συγκεκριμένο χαλβά να τον συνοδεύετε με μία φανταστική σως (σάλτσα) μανταρινιού. Την σως (σάλτσα) μανταρινιού μπορείτε να την παρασκευάσετε όποτε θέλετε (είτε μαζί με τον χαλβά είτε χωριστά μετά από ώρες ή και την επόμενη ημέρα).