Ματιά

«Παίζω και Μαθαίνω» και letsplay.gr

Πρόκειται για ένα πραγματικά πρωτοποριακό site, πολύ βοηθητικό και πολύ διασκεδαστικό. Μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια εκλεκτά, διαλεχτά και ξεχωριστά.

«Παίζω και Μαθαίνω» και letsplay.gr

Η ματιά της Ματιάς, στο https://www.letsplay.gr

Για όσους θέλουν να “κλέψουν” καρδιές και να εντυπωσιάσουν με το δώρο τους, για όσους βαρέθηκαν τα παιχνιδάδικα με τα παιχνίδια του κιλού, για όσους επιτέλους θέλουν ένα παιχνίδι που θα αντέξει στον χρόνο και στη χρήση, για όσους επιθυμούν να αγοράσουν κάτι που θα ταιριάζει “γάντι” στον αποδέκτη του ή κάτι που δεν βρήκαν πουθενά αλλού.

Παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια ρόλων, ξύλινα, βρεφικά, κούκλες όλων των ειδών, κουκλοθέατρο, κατασκευές, αλλά και παιχνίδια δεξιοτήτων. Δεν λείπουν επίσης διάφορα διακοσμητικά και δώρα.

Επιλέγετε τα παιχνίδια που θέλετε, διαλέγετε το σχέδιο της κόλλας περιτυλίγματος που σας αρέσει, γράφετε και μια ευχετήρια κάρτα που θα συνοδεύσει το δώρο σας! Και, σας δίνεται και η δυνατότητα να σας αποσταλεί η απόδειξη ηλεκτρονικά έτσι ώστε να στείλετε κατευθείαν στους αποδέκτες τους τα δώρα σας (εάν το επιθυμείτε).

Ειδικά για αυτό το τελευταίο, ένα έχω να σας πω! Θείοι, θείες, νονοί, νονές, οικογενειακοί φίλοι και παππούδες και γιαγιάδες ενωθείτε! Πραγματικά είναι ένας τρόπος εύκολος μια λύση απίστευτη και άνετη.

Αν τώρα σε όλα αυτά προσθέσουμε και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει το https://www.letsplay.gr, τότε δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για το από που θα αγοράσετε τα παιχνίδια για δώρο!

Από την ιστοσελίδα του https://www.letsplay.gr

Το κατάστημα «ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ» δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 1980.

Βασικός στόχος των δημιουργών του, ήταν να φτιάξουν ένα κατάστημα με παιχνίδια μιας άλλης αντίληψης και αισθητικής. Να βοηθήσουν τους νέους γονείς, όπως ήταν κι εκείνοι τότε, να βρουν ένα καλό παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό, ανακάλυψαν κατασκευαστές και εμπόρους παιχνιδιών στην Ελλάδα και στον κόσμο, που κι αυτοί είχαν μεράκι και γούστο σ’ αυτό που έφτιαχναν και πουλούσαν.

Με τις ίδιες αρχές και το ίδιο μεράκι, συνεχίζουν αυτήν την περιπέτεια τριάντα τόσα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι καλό!

Τώρα -τεχνολογίας βοηθούσης- το κατάστημα «ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ» έρχεται σε εμάς μέσα από τον υπολογιστή μας. Ένα κλικ μακριά, στο https://www.letsplay.gr, μπορούμε να βρούμε μοναδικά παιχνίδια και να ζητήσουμε πιο ειδικές πληροφορίες και συμβουλές, ώστε να ανακαλύψουμε το κατάλληλο παιχνίδι για το ξεχωριστό παιδί μας.

Εφόσον η παραγγελία μας ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή ή μέχρι τις 12:00πμ το Σάββατο, η αποστολή από το «Παίζω και Μαθαίνω» θα γίνει την ίδια μέρα. Διαφορετικά, η αποστολή θα γίνει την επόμενη μέρα(εκτός Κυριακής). Και όσα υπέροχα επιλέξαμε, θα τα παραλάβουμε μέσα σε 1-4 εργάσιμες μέρες.

Let’s Play ή πιο σωστά Παίζω και Μαθαίνω!!!

«Παίζω και Μαθαίνω» και letsplay.gr

https://www.letsplay.gr

«Παίζω και Μαθαίνω»

Ύδρας 3A
Καλλιθέα
ΤΚ 17676

τηλ. 210 9569835 – 210 9352764

Σχετικά άρθρα