Ματιά

Ένας ξαφνικός θάνατος

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (Joanne K. Rowling) Εκδόσεις Ψυχογιός Τιμή Πώλησης: 19,90€ Κατηγορία: Ξένη λογοτεχνία Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη Ημ. Έκδοσης: 12/2012 Ηλικία: 18+ Σελίδες: 600 • Περιγραφή μιας κωμικοτραγικά διεφθαρμένης μικρό-κοινωνίας που θυμίζει έντονα την […]

Ένας ξαφνικός θάνατος

Ένας ξαφνικός θάνατος
Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (Joanne K. Rowling)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Τιμή Πώλησης: 19,90€
Κατηγορία: Ξένη λογοτεχνία
Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη
Ημ. Έκδοσης: 12/2012
Ηλικία: 18+
Σελίδες: 600

• Περιγραφή μιας κωμικοτραγικά διεφθαρμένης μικρό-κοινωνίας που θυμίζει έντονα την ελληνική πραγματικότητα.
• Συγκινητικό και συναισθηματικά φορτισμένο αλλά και με διαλείμματα χιούμορ και κωμικών καταστάσεων – οικείο στον Έλληνα αναγνώστη, σαν να ήταν παλιά ελληνική ταινία με αγγλικά ονόματα.
• Το προφανές: Η συγγραφέας με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στον κόσμο επιστρέφει – και όλοι θέλουν να μάθουν τι έγραψε.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ… Όταν ο Μπάρι Φερμπράδερ πεθαίνει ξαφνικά στα σαράντα του, η μικρή αγγλική κοινότητα του Πάγκφορντ συγκλονίζεται. Το Πάγκφορντ είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, χαρακτηριστικό αγγλικό τοπίο, με μια πλακόστρωτη κεντρική πλατεία και ένα αρχαίο αβαείο, ωστόσο, πίσω από την ηρεμία και την ομορφιά του κρύβεται μια εμπόλεμη πόλη. Οι πλούσιοι είναι σε πόλεμο με τους φτωχούς, οι έφηβοι με τους γονείς τους, οι γυναίκες με τους άντρες τους, οι δάσκαλοι με τους μαθητές τους… Το Πάγκφορντ δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Η άδεια θέση του Μπάρι στο Ενοριακό Συμβούλιο θα γίνει ο καταλυτικός παράγοντας για να ξεσπάσει ο μεγαλύτερος πόλεμος που έχει ζήσει ποτέ η πόλη. Ποιος θα θριαμβεύσει στις εκλογές που είναι γεμάτες πάθος, υποκρισία και απροσδόκητες αποκαλύψεις; Το πρώτο μυθιστόρημα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ για ενηλίκους θα προκαλέσει και θα εκπλήξει.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα