Πατρόν για αποκριάτικες μάσκες - Φτιάχνω μια αποκριάτικη μάσκα .: Αποκριάτικες Κατασκευές .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πατρόν για αποκριάτικες μάσκες – Φτιάχνω μια αποκριάτικη μάσκα

Με τα πατρόν που σας ετοιμάσαμε και το προσωπικό σας γούστο θα φτιάξετε πανέμορφες πρωτότυπες αποκριάτικες μάσκες

Γράφει: Matia Gr
Πατρόν για αποκριάτικες μάσκες – Φτιάχνω μια αποκριάτικη μάσκα

Για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα φθηνές αλλά και μοναδικές αποκριάτικες μάσκες, δημιουργήσαμε και δημοσιεύουμε τα πατρόν τους που θα βρείτε παρακάτω.

Εκτός φυσικά από τον εκτυπωτή σας, θα χρειαστείτε:

Χαρτόνι
Μολύβι
Ψαλίδι ή κοπίδι
Μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές
Κόλλα
Διάφορα υλικά διακόσμησης όπως: τσόχα, glitter, χρυσόσκονη, ασημόσκονη, πούλιες, φτερά, χρωματιστά χαρτιά
Λάστιχο

Η κατασκευή μιας μάσκας από τα παρακάτω πατρόν είναι εύκολη! Μόνο φαντασία χρειάζεται! Εκτυπώστε όποιο πατρόν σας αρέσει (κάνοντας κλικ πάνω του και στο νέο παράθυρο του browser σας ζητώντας εκτύπωση) και μεταφέρετε το σχέδιο με μολύβι σε ένα χαρτόνι.
Κατόπιν κόψτε με το ψαλίδι ή το κοπίδι το περίγραμμα της μάσκας καθώς και την περιοχή στα μάτια. Ζωγραφίστε την ή διακοσμήστε την σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και τοποθετήστε ένα λάστιχο για να την συγκρατεί όταν την φοράτε. Η μάσκα είναι έτοιμη να σας συντροφεύσει στο γλέντι. Καλές απόκριες!!!

Αν δεν θέλετε να ζωγραφίσετε ή να διακοσμήσετε μόνοι σας την μάσκα μπορείτε να βρείτε τα ίδια σχέδια έτοιμα χρωματισμένα, στην σελίδα με τις Έτοιμες Αποκριάτικες Μάσκες, κάνοντας κλικ εδώ!

 
Πατρόν αποκριάτικης μάσκας
 
 
Πατρόν αποκριάτικης μάσκας
 
 
 
Καρναβάλι – Απόκριες! Δείτε το Αφιέρωμα της Ματιάς για τις Απόκριες και το Καρναβάλι, κάνοντας κλικ εδώ!
 
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.