Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι

Διακοσμήστε στη στιγμή το σπίτι ή και το γραφείο σας με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο αστέρι

Γράφει: Matia Gr
Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι

Μια πολύ όμορφη κατασκευή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι. Πρόκειται για μια εύκολη διακοσμητική κατασκευή με την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας ή και να αντικαταστήσετε τα εύθραυστα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Για να το κατασκευάσετε θα χρειαστείτε: Χαρτόνια σε χρώματα που μας αρέσουν ή χρυσόκολλες και χρυσοκλωστή.

Εμείς φτιάξαμε για εσάς πατρόν του αστεριού σε δύο μεγέθη. Επιλέγετε ποιο μέγεθος θέλετε κάνοντας κλικ κάτω στο αντίστοιχο link και εκτυπώνετε το πατρόν. Με τη βοήθεια του πατρόν και ενός ψαλιδιού ή κοπιδιού, κόβετε αστέρια από το χαρτόνι που επιλέξατε προσέχοντας να μην τσαλακωθούν οι ακτίνες του αστεριού. Εκεί που είναι η διακεκομμένη γραμμή στο πατρόν κόβετε το αστέρι σας μέχρι τη μέση (όσο διαρκεί η διακεκομμένη γραμμή). Ενώνετε τα αστέρια ανά δύο περνώντας το ένα μέσα στο άλλο. Τέλος με μια βελόνα κεντήματος περνάμε την χρυσοκλωστή από την πάνω μεριά του αστεριού και δένουμε με κόμπο δημιουργώντας μια θηλιά από την οποία θα κρεμάσουμε το αστέρι μας.

Για τη διακόσμηση του αστεριού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και glιtter glues (χρυσόκολλα) ή κόλλα απλή και χρυσόσκονη.

 
Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι
 
Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι
 
Κάνε κλικ εδώ για το πατρόν του μεγάλου αστεριού!
 
Κάνε κλικ εδώ για το πατρόν του μικρού αστεριού!
 
 
 
 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.