Χιονάνθρωπος με πλαστικά ποτηράκια .: Διάφορα .: Ματιά
 

Χιονάνθρωπος με πλαστικά ποτηράκια

Και όμορφος είναι, και δεν λιώνει!

Γράφει: Matia Gr
Χιονάνθρωπος με πλαστικά ποτηράκια

Χιονάνθρωπος από πλαστικά ποτηράκια
Θα χρειαστούμε:
Πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης
2 μπαλόνια μεγάλου μεγέθους
Διάφορα διακοσμητικά (κασκώλ, καπέλο, κλαδιά για χέρια κλπ)
Τσόχα διάφορα χρώματα για μάτια, κουμπιά, μύτη
Συραπτικό

Κατασκευή
Πρώτα από όλα φουσκώνουμε τα μπαλόνια μας το ένα εμφανώς περισσότερο από το άλλο ώστε να γίνουν το σώμα και το κεφάλι του χιονάνθρωπου.
Φτιάχνουμε ένα “δαχτυλίδι” στην βάση του χιονάνθρωπου συρράπτωντας τα πλαστικά ποτήρια. Συνεχίζουμε να “χτίζουμε” το σώμα του χιονάνθρωπου ακολουθώντας τις γραμμές του μπαλονιού και συρράπτωντας και τη μία σειρά με την άλλη.
Χιονάνθρωπος από πλαστικά ποτηράκια
Σταματάμε όταν φτάσουμε στο πάνω μέρος και δεν κλείνουμε με ποτήρια το μπαλόνι έτσι ώστε να καθίσει στο μέρος αυτό το κεφάλι του χιονάνθρωπου. Φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που φτιάξαμε το σώμα και το κεφάλι του χιονάνθρωπου αφήνοντας επίσης κενό. Τέλος συρράπτουμε τα ποτήρια του σώματος με αυτά του κεφαλιού.
Τώρα βάζουμε τον χιονάνθρωπό μας να στέκεται όρθιος και αρχίζουμε να τον στολίζουμε με τα τσόχινα κουμπιά, μάτια κλπ. Ο χιονάνθρωπός μας είναι έτοιμος!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα