Αλλόκοτος καιρός. Είναι κι η εποχή περίεργη… ανηφοριές και γκρεμοί!

Αλλόκοτος καιρός. Είναι κι η εποχή περίεργη… ανηφοριές και γκρεμοί!

Αλλόκοτος καιρός. Είναι κι η εποχή περίεργη, δεν ξέρεις με ποιούς να πας & ποιους ν’ αφήσεις. Αποδώ η Σκύλλα, αποκεί η Χάρυβδη. Σχέδια; Αυτά τα κάναμε παλιά, άλλοι καιροί. Τώρα κάνεις μια έτσι, δρόμοι ανοίγονται σωρό κι όποιον γουστάρεις τον τραβάς κι όπου σε βγάλει. Ανηφοριές & γκρεμοί! Σπορ εποχής η κωπηλασία, η εφορία σου κάνει κουπεπέ στη γωνία, το ΔΝΤ σου κλείνει το μάτι όλο πονηρό υπονοούμενο. Διάλεξ σου λέει.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

No Responses

  1. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΘΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ …ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΘΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ …ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ …ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΔΕΝ ΘΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ , ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ , ΤΗΝ ΟΛΩΦΩΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment