ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος τα ξημερώματα

ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος τα ξημερώματα

Την Τετάρτη η Καθημερινή είχε εξώφυλλο που καλούσε το κράτος να επέμβει για τις “εικόνες παρακμής” (sic) στην Πλατεία Συντάγματος.

Την Παρασκευή η Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και απείλησε με αυτόφωρο όσους παραμείνουν στην Πλατεία Συντάγματος.

Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα έξι διμοιρίες των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα, συνέλαβαν οχτώ άτομα και κατέστρεψαν το Ιατρείο. Θα το είχαν βάλει στο μάτι από καιρό… τι να πω!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0kwEjbJzjns]

Οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα πείραξαν την αισθητική της Καθημερινής και “συγκίνησαν” την εισαγγελέα. Από την άλλη, έναν ολόκληρο μήνα μετά την επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα μέσα στο Μετρό της Πλατείας Συντάγματος δεν έχει γίνει τίποτα. Ατιμωρησία για τη σιδερένια πυγμή της εξουσίας.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4GgEhONfVUA]

Όμως βρήκαν ποιον να τιμωρήσουν. Όπως γράφτηκε στον τύπο πριν λίγες μέρες έθεσαν σε διαθεσιμότητα τον Σταθμάρχη του Μετρό, επειδή κράτησε τον Σταθμό ανοιχτό στην Πλατεία Συντάγματος ενώ του είχαν δώσει εντολή να τον κλείσει. Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι εκείνη την ημέρα θα είχαμε και νεκρούς διαδηλωτές αν ήταν κλειστές οι πόρτες του Μετρό…

ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος τα ξημερώματαΚι επειδή πολλά λέγονται και γράφονται και μας έχουν περάσει για χαζούς, δείτε μια φωτογραφία από την Αμερική όπου διαδηλωτές κατασκηνώνουν έξω απ’ τον Λευκό Οίκο.

A.A.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment