Ματιά

Η Νάνα Μούσχουρη δείχνει το δρόμο στους έχοντες και συγκεκριμένα στους πρώην βουλευτές (14ος μισθός)

Η Νάνα Μούσχουρη που, εκτός από σπουδαία καλλιτέχνις, έχει υπάρξει και ευρωβουλευτής, θα καταθέτει πλέον την σύνταξη που έπαιρνε ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπέρ του κράτους. Συγκεκριμένα η σπουδαία καλλιτέχνις έστειλε επιστολή προς […]

Η Νάνα Μούσχουρη δείχνει το δρόμο στους έχοντες και συγκεκριμένα στους πρώην βουλευτές (14ος μισθός)

Η επιστολή που έστειλε η Νάνα Μούσχουρη για τη σύνταξη της από την ΕυρωβουλήΗ Νάνα Μούσχουρη που, εκτός από σπουδαία καλλιτέχνις, έχει υπάρξει και ευρωβουλευτής, θα καταθέτει πλέον την σύνταξη που έπαιρνε ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπέρ του κράτους.

Συγκεκριμένα η σπουδαία καλλιτέχνις έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από τη σύνταξή της για όσο χρονικό διάστημα η χώρα μας βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Κι αυτός ακριβώς είναι ο μόνος διαθέσιμος δρόμος. Δεν είναι δυνατόν να… “αποζημιώνονται” αδρά οι βουλευτές αλλά και να παίρνουν παχυλή σύνταξη στη συνέχεια, ενώ οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας παλεύουν με τα φραγκοδίφραγκα και ανακαλύπτουν ότι με τη σύνταξή τους ή με το μισθό τους δεν μπορούν πλέον να ικανοποιήσουν βασικές καθημερινές βιωτικές τους ανάγκες. Ας παίρνουν οι βουλευτές, για όσο καιρό υπάρχει οικονομική κρίση φυσικά, 1500 ευρώ το μήνα. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους φταίνε; Ή πάλι οι μισθωτοί θα πληρώσουν την κρίση που δεν φτάνει το μεροκάματο ούτε για τα παιδιά τους, ούτε και για τους ίδιους.

vidi

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικαιρότητα

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;