Ματιά

Άκου για την Παγκόσμια σκέψη!

Τηγάνιζα φρόνιμα-φρόνιμα και μερακλίδικα πατάτες (ναι βουνό), ήρθε και με τάραξε. Η κα Ρώπα στο νούμερο που έπαιξε σκούζοντας στην εκπομπή του Λαζόπουλου. Έδωσε-πήρε, κωλοχτυπήθηκε στο πάτωμα η εξαγριωμένη με την επιλογή Πετσάλνικου, μας […]

Άκου για την Παγκόσμια σκέψη!

Τηγάνιζα φρόνιμα-φρόνιμα και μερακλίδικα πατάτες (ναι βουνό), ήρθε και με τάραξε. Η κα Ρώπα στο νούμερο που έπαιξε σκούζοντας στην εκπομπή του Λαζόπουλου. Έδωσε-πήρε, κωλοχτυπήθηκε στο πάτωμα η εξαγριωμένη με την επιλογή Πετσάλνικου, μας θύμισε που κάποιοι ξένοι τάχαμου πολύξεροι βράβευσαν πέρυσι τον Γιώργο για την παγκόσμια σκέψη. Που να τους κάτσει στον κώλο ότι φάγανε, με τις ιδέες που κατεβάσανε, οι ασπρουλιάρηδες! Να σφηνώσει! Άκου για την Παγκόσμια σκέψη! Εκκρεμεί, σου λέει, μια βράβευση ακόμα για το πόσο αντιεξουσιαστής υπήρξε, 30 χρόνια υπουργός, 6 αρχηγός αξ. αντιπολίτευσης και 2 Πρωθυπουργός. Παγκόσμια σκέψη είναι αυτή. Τα αγγειά γενήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι!

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;