Ματιά

Ας φάνε την πατσαβούρα στα μούτρα

Λίγο παρατηρητικός να είσαι, διασκεδάζεις. Από μόνος. Οι περί την σημερινή κατάσταση αγραυλιζόμενοι (με τους δημοσιογράφους της πλευράς σημαιοφόρους), συμβουλεύουν τώρα τους απεργούς των ΜΜΜ να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο. Θυμήθηκα τις σημαίες που […]

Ας φάνε την πατσαβούρα στα μούτρα

Λίγο παρατηρητικός να είσαι, διασκεδάζεις. Από μόνος. Οι περί την σημερινή κατάσταση αγραυλιζόμενοι (με τους δημοσιογράφους της πλευράς σημαιοφόρους), συμβουλεύουν τώρα τους απεργούς των ΜΜΜ να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο. Θυμήθηκα τις σημαίες που κράδαιναν παλιότερα στο ίδιο ακριβώς θέμα. Τώρα ας φάνε την πατσαβούρα στα μούτρα. Δεν θα τους λυπηθώ κιόλας.

Σε τούτο ακριβώς το σχόλιο, 25 φίλοι μου… λάκησαν. Κρίμα. Στο καλό να πάνε τα παιδιά, ε δεν μπορεί και να συμφωνούν όλοι μαζί μου, παράπονο δεν έχω πάντως. Κανείς δεν βγήκε να με βρίσει. Ίσως γιατί κατά βάθος ξέρουνε πως έτσι είναι. Τους κουνάω το μαντίλι με κατανόηση.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;