Ματιά

Ελάτε, ηρεμήστε…

Ελάτε, ηρεμήστε… Πατήστε “Μου αρέσει” στη Ματιά στο Facebook Έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος… Σχετικά με την αιφνίδια κυβερνητική κρίση ντε. Με κλικ εδώ θα βλέπετε τα βίντεο που διαλέγει η Ματιά στο […]

Ελάτε, ηρεμήστε…

Ελάτε, ηρεμήστε…

Έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος… Σχετικά με την αιφνίδια κυβερνητική κρίση ντε.

Αποκλιμάκωση της έντασης επιχείρησε ο κ. Καμμένος, δεν θα αποσύρει τελικά τον Τέρενς, την άλλη με τα κόκκινα ταγιέρ, τον Νικολόπουλο και την κ. Γιαταγάνα. Α, με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι η τελευταία δεν είναι πια βουλευτής, συγγνώμη και κρίμας, που έλεγε ένας πρώην πρωθυπουργός. Μπουμ ηκούσθη στον αέρα, πλην τα βόλια πήγαν πέρα. Εντάξει βρε, ηρεμήστε. Δεν θα μας λείψουν τελικά.

Κατά τα λοιπά όλα κανονικά. Τα σύνορα; ποια σύνορα; Μην ξεφεύγουμε από το γνωστό κλίμα. Αλί που τόνε δέρνουν τρεις και δεν τον δέρνει ο νους του… Η κ. Θάνου αναμουτρούλισε μια ιδέα το Πασόκ, εσείς βρήκατε να κράξετε τον Κυριάκο ολοφυρόμενοι για την διαγραφή του Φαήλου, οι ίδιοι εσείς που προχθές βγάζατε φλύκταινες με τα λεγόμενά του, ο κ. Λεβέντης έριξε μια κούφια μπας και δεν τον παίξουν ένα βράδυ τα κανάλια, το Ποτάμι πλησίασε μια ιδέα τις κυβερνητικές επιλογές εν όψει της κρίσης που τελικά απεφεύχθη κι έτσι πήγε πουφ το πλησίασμα. Τς τς τς!

Ελάτε, ηρεμήστε. Τελικά δεν επιμένει ο υπουργός Αμύνης, πού να χάνει τώρα την καρέκλα, είναι κι οι δημοσκοπήσεις φαρμακερές.

Έτσι θα ξαναχαρούμε εκείνο το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Σαλαμινομάχων, με τα κόκκινα χαλιά πάνω στις παλέτες στρωμένα και τον Πάνο να υποκλίνεται όλο συγκίνηση εμπρός στα γάργαρα νερά των Παλουκίων.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook