Οι ορθοτομούντες τον λόγον της αληθείας

Οι ορθοτομούντες τον λόγον της αληθείας

Οι ορθοτομούντες τον λόγον της αληθείας

Μεταξύ μας, πολύ συμπονώ τους ανθρώπους εκεί στον ALPHA και τους συμπαραστέκομαι στον αγώνα τους κατά της αριστεροαρτσιμπουρτζικαιλουλάς κυβέρνησης που μας έλαχε ελέω δικής τους και όχι μόνον υποστήριξης. Ιδίως συμπονώ τον Δήμο Βαρύκιο, συγγνώμη κιόλας αν τρώτε. Και τους συμπαραστέκομαι.

Δεν έχω διάθεση για ειδήσεις, αλλά ανοίγω έτσι για να τους κάμω υψηλότερη θεαματικότητα. Μα να την πατήσουν έτσι προεκλογικώς αυτοί οι… ορθοτομούντες τον λόγον της αληθείας; Μετά από τέτοια υποστήριξη; Απίστευτον!

Και σήμερα να τους κάνουν κουπεπέ από την γωνία οι “αδειούχοι” με τα δάνεια λόγω βοσκοτοπίων σε βουνά και ραχούλες; Τσ τσ τσ! Κι όλα με κυβέρνηση της αριστεράς; Ααααα, μα είναι να φάω φακές μεσημέρι βράδυ στην υγειά τους και δεν θα το αντέξω.

Και τους είχα τόση εμπιστοσύνη! Να πω δεν τους είχα; Αααα, το ψέμα δεν το θέλω. Αφού παρακολουθώ το ξεσκέπασμα του παρασκηνίου, ιδίως την ανάλυση του Βερύκιου για το μαύρο χρήμα και να, κάγκελο η τρίχα.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment