Καλά τους λούζουν με το κατρουλοκάνατο!

Καλά τους λούζουν με το κατρουλοκάνατο!

Θα κάνει Ανασχηματισμό, σου λέει! Τς τς τς! Τέτοιες πρόστυχες κουβέντες. Ξαφνικά ανακάλυψε ότι του λείπουν οι τεχνοκράτες. Εκ βό…, συγγνώμη εκ βάθρων, σου λέει. Νέα υλικά. Γνώρισε κάτι καινούργια κομμάτια στο gym, έκαναν διάδρομο απέναντι ακούγοντας τα μπέστ της Γιουροβίζιον και θα τους δώσει πόστα. Επίσης πάνω στις ασκήσεις για τετρακέφαλους σκέφτηκε κάτι μετονομασίες σε υπουργεία, έτσι να ‘χαμε να λέγαμε.

Αυτά. και μην σκεφτεί κανείς ότι το έριξα στο πολιτικό ή ότι κάνω αντιπολίτευση. Χέστηκα για την πολιτική και αντιπολίτευση να κάνεις υπέρ ποίου; Υπέρ του τίποτα; Απλά, εκτός του ότι εκτυλίσσονται όλα γύρω μας τόσο επώδυνα για εμάς τους ίδιους, εκτυλίσσονται και τόσο γελοία.

Τς τς τς! Αυτό πάλι με τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής που αμολάνε μια στρακαστρούκα για να κερδίσουν εντυπώσεις, πόσο θα κρατήσει; Κι εμάς προχθές μας πείραξαν οι μελιτζάνες, μα δεν έγινε θέμα στις ειδήσεις. Θα αποσύρει, λέει, τους αποκείνους κι ύστερα από λίγο Όχι δεν θα τους αποσύρει, παρά θα μας αφήκει να τους χαρούμε λιγάκι ακόμα. Αυτοί είναι που θέλουν τον σεβασμό μας; Καλά τους λούζουν με το κατρουλοκάνατο.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment