Ο Tom Hanks κι ο Mr Ferrari!

Ο Tom Hanks κι ο Mr Ferrari!

Διαβάστε παρακάτω μια ωραία ιστορία με τον Tom Hanks κι έναν οδηγό ταξί στη Νέα Υόρκη.

Tom Hanks and Mr Ferrari

Οδηγώ με το ταξί μου στην Park Avenue και ένας τύπος μου κάνει νόημα να σταματήσω. Μου λέει ότι πάει στην 74η Οδό και του απαντώ ότι είναι πολύ μακριά (σσ 15 χλμ) για μένα επειδή τώρα τελειώνει η βάρδιά μου. Μου λέει “ευχαριστώ, δεν πειράζει” και φεύγει περπατώντας. Αλλά νιώθω άσχημα, τον λυπάμαι – έχω συνείδηση βλέπετε. Του φωνάζω να μπει στο ταξί. Μπαίνει κι είναι ενθουσιασμένος, ζωηρός και μου μιλάει για το ένα και για το άλλο. Αλλά φοράει ένα τζόκεϊ καπέλο και δεν βλέπω το πρόσωπό του καλά. Όμως η φωνή του κάτι μου θυμίζει. Και όταν σταματήσαμε σε ένα κόκκινο φανάρι, στρίβω, τον κοιτάζω στα μάτια και φωνάζω: “Wilson!!!” Αυτό ήταν! Έσκασε στα γέλια! Βλέπει ότι φοράω ένα καπελάκι Ferrari και ένα μπλουζάκι Ferrari, οπότε αρχίζει να με αποκαλεί “Mr Ferrari”. Σε όλη τη διαδρομή με έλεγε “Mr Ferrari”. Όταν φτάσαμε στον προορισμό του, βγήκαμε στα γρήγορα μια φωτογραφία μαζί και μετά έφυγε.

Όμως τα πράγματα δεν τελειώσαν εδώ.

Τις επόμενες βδομάδες μου τυχαίνουν συνέχεια πελάτες στο ταξί που είναι γνωστοί του. Άνθρωποι που έπαιξαν μαζί του σε ταινίες, άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του. Και κάθε φορά τους λέω: “πείτε στον κύριο Hanks ότι έχει χαιρετίσματα από τον κύριο Ferrari”. Κάθε φορά!

Και μια μέρα, εκεί που οδηγώ έρχεται στο κινητό μου ένα μήνυμα που μου το έστειλε ένας από τους παραπάνω. Και διαβάζω: “ο κύριος Hanks σε προσκαλεί να δεις το σόου του στο Broadway”. Παίρνω την κυρία μου στο σόου, πάμε και στα παρασκήνια, και στο τέλος τον περιμένω στο καμαρίνι του. Μπαίνει, με βλέπει και φωνάζει “Mr Ferrari!”. Το φαντάζεστε; Και το πιο τρελό από όλα ξέρετε ποιο ήταν; Το όνομα της παράστασης ήταν “Lucky Guy”. Δεν είναι απίστευτα τρελό; Επειδή αυτός είμαι εγώ. Ένας τυχερός τύπος!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment