Ματιά

Ψάχνουμε ομάδα που να προσφέρει προοπτική

Θέλω ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Να αφήσει τον Γιώργο αρχηγό στο Πασόκ μέχρι τις επόμενες εκλογές. Για να φάει ο ίδιος την πατσαβούρα στα μούτρα. Και μετά θα διαγκωνιστούν οι “αθώοι” της […]

Ψάχνουμε ομάδα που να προσφέρει προοπτική

Θέλω ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Να αφήσει τον Γιώργο αρχηγό στο Πασόκ μέχρι τις επόμενες εκλογές. Για να φάει ο ίδιος την πατσαβούρα στα μούτρα. Και μετά θα διαγκωνιστούν οι “αθώοι” της ομάδας του φωνάζοντας “φτου κα πρω-“. Και μην σπεύσει κανείς να σκεφτεί πως κόπτομαι υπέρ των άλλων, των προσφάτως ανδραγαθησάντων. Νο, no, no! Θα έλεγα τι τους έχω, μα δεν είναι της παρούσης. Απλά, πρέπει να ξεμπερδεύουμε με ένα-ένα μοσχαναθρεμμένο. Κατόπιν η ιστορία θα καταγράψει την ασημαντότητα της άλλης παρέας, γιατί έτσι είμαστε βλέπετε. Η μια παρέα φεύγει, η άλλη έρχεται. Ώσπου να τους ξαποστείλουμε, να αναδειχθούν νέοι που δεν θα συμπεριφέρονται σαν κοτζαμπάσηδες. Δεν κάνω σπέκουλα υπέρ των γκρουπούσκουλων που σκούζουν διάφορα, ψάχνουμε ομάδα που να προσφέρει προοπτική. Χαίρετε.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;