Ματιά

Το σκηνικό άλλαξε

Λιακαδούλα χειμωνιάτικη (Αλκυονίδες;), ειδήσεις μην ακούσετε, κάτι για την περαίωση λένε, θα εκνευριστείτε πάλι. Οι άνθρωποι χάσανε κάθε μέτρο. Κάνετε την δουλίτσα σας ήρεμα, το σκηνικό άλλαξε το πήραμε απόφαση. Πότε θα γίνουμε Τυνησία […]

Το σκηνικό άλλαξε

Λιακαδούλα χειμωνιάτικη (Αλκυονίδες;), ειδήσεις μην ακούσετε, κάτι για την περαίωση λένε, θα εκνευριστείτε πάλι. Οι άνθρωποι χάσανε κάθε μέτρο. Κάνετε την δουλίτσα σας ήρεμα, το σκηνικό άλλαξε το πήραμε απόφαση. Πότε θα γίνουμε Τυνησία δεν ξέρω, τα κυκλάμινα στη ζαρντινιέρα μου πέρασαν σε δεύτερη ανθοφορία, απογευματινή εργασία σήμερα. Σε λίγο Γυμναστική.

Σε καμιά ωρίτσα θα είμαι σπίτι, να βάλω φόρμα και να χαζέψω Αννίτα στην tv. Δεν αντέχω άλλη πολιτική εκπομπή με κείνες τις φάτσες τις “Εμένα βγάλτε με απέξω, δεν ξέρω τίποτα για το περγαμόντο”! Α πα πα! Χίλιες φορές με τις εκπομπές ανάδειξης ταλεντακίων. Επίσης Λαχτάρησα ένα βουνό πατάτες τηγανιτές, σας έχω πει τη συνταγή της απόλυτης επιτυχίας. Αλλά ένα βουνό, ή θα φας ή να λείπει.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;