Περίσσεψε ψητό κρέας;

Περίσσεψε ψητό κρέας;

Όταν περισσέψει κρέας ψητό το κόβουμε σε μικρές λεπτές φετούλες και το φυλάμε στην κατάψυξη (ή βέβαια το φυλάμε στο ψυγείο για άμεση κατανάλωση). Όταν είναι να το χρησιμοποιήσω ζεσταίνω σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μια σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη και κομμένη σε ροδέλες. Μόλις πάρουν χρώμα τις απομακρύνω από το τηγάνι και τσιγαρίζω ελαφρά τα κομματάκια του κρέατος και στη συνέχεια τα φτιάχνω με πίτες τζατζίκι και ντοματούλα σουβλάκια με γύρο.

Αφροδίτη

No Responses

  1. Άντε να καταλάβει κανείς τι λες Αφροδίτη μου! 🙂
    Τελικά τα κάνεις πίτες, σουβλάκια ή γυρο; Διάλεξε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment