Όλα του γάμου δύσκολα .: Facebook .: Ματιά
 

Όλα του γάμου δύσκολα

Γράφει: Matia Gr
Όλα του γάμου δύσκολα

Όλα του γάμου δύσκολα. Τελικά η αυλή του Γιώργου έκαιγε συστηματικά κάθε σοβαρή υποψηφιότητα προκειμένου να καταλήξει σε κηπουρό, σε παρακοιμώμενο, πλην δεν τους πέρασε. Γκρεμίστηκαν από μόνοι τους, κάτω από των γδούπο των μαλακιών αυτού που κληρονόμησε το δαχτυλίδι. Τώρα δεν έχουμε να περιμένουμε πολλά, δεν έχουμε να περιμένουμε καλά. Απλά γλυτώσαμε την απόλυτη ξεφτίλα και το να μας πουλήσουν για κρέας στην αραπιά. Επίσης δεν θα ξαναδούμε και δεν θα ξαναακούσουμε χαζομάρες. Φτώχεια μας περιμένει στη γωνία και μας κουνά το δάχτυλο, στερήσεις βασικών και κατάθλιψη. Μια παροιμία μου έρχεται για το γλέντι του φτωχού, έτσι να το γλυκάνω, μα είναι προχωρημένη…

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.