Δεν Ξεφεύγεις από την Αγάπη | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Γράφει: Matia Gr
Δεν Ξεφεύγεις από την Αγάπη | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
Tags

Η Κριστίνα Μίλαν υποδύεται μια ανερχόμενη τραγουδίστρια που προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό της σε έναν παράδεισο – αλλά τελικά βρίσκει τον πρώην της (Τζέι Φάροου), τη νέα του αρραβωνιαστικιά (Κριστιάνι Πιτς) και ένα γεροδεμένο παλικάρι (Σίνκουα Γουόλς) σε μια κομεντί σε θέρετρο που όλοι χρειαζόμαστε αυτήν τη στιγμή. Σε παραγωγή της Αλίσια Κις και σκηνοθεσία του Στίβεν Τσουτσίντα. Δείτε το ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, μόνο στο Netflix, στις 29 Ιουλίου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Δεν Ξεφεύγεις από την Αγάπη | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Θέλοντας να ξεπεράσει έναν χωρισμό και την κατάρρευση της καριέρας της, μια τραγουδίστρια πιάνει δουλειά σε ένα νησιωτικό θέρετρο – όπου παντρεύεται ο πρώην της.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα