Ναόμι Οσάκα | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Γράφει: Matia Gr
Ναόμι Οσάκα | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
Tags

Πώς είναι να είσαι μία από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο; Μια ενδόμυχη ματιά στα άδυτα της ζωής μίας από τις πιο ταλαντούχες και σύνθετες αθλήτριες της γενιάς της εξετάζει τις δύσκολες αποφάσεις, αλλά και τους πανηγυρικούς θριάμβους που διαμορφώνουν τη Ναόμι Οσάκα τόσο ως μια ελίτ παγκόσμια σούπερ σταρ όσο και ως μια νεαρή γυναίκα που ζει σε έναν κόσμο γεμάτο πιέσεις.

Δείτε το "Ναόμι Οσάκα", μόνο στο Netflix: https://www.netflix.com/NaomiOsaka

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ναόμι Οσάκα | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Μια τρυφερή σειρά για τη Ναόμι Οσάκα που εξερευνά τις πολιτιστικές της ρίζες και μαθαίνει την πολυδιάστατη ταυτότητά της ως πρωταθλήτριας τένις και ανερχόμενης σταρ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα