Οδός Τρόμου | Τα 5 πρώτα λεπτά (αρχική σκηνή) | Netflix

Γράφει: Matia Gr
Οδός Τρόμου | Τα 5 πρώτα λεπτά (αρχική σκηνή) | Netflix
Tags

Η τριλογία ξεκινά στο Σεϊντισάιντ, το 1994. Δείτε τα πρώτα πέντε λεπτά του "Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994" τώρα.

Το 1994, μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει ότι τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη τους για πολλές γενιές μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους – και ότι οι ίδιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι. Βασισμένη στην μπεστ σέλερ σειρά τρόμου του Ρ. Λ. Στάιν, η τριλογία ακολουθεί τον εφιάλτη μέσα από τη μοχθηρή ιστορία του Σεϊντισάιντ.

Πατήστε "Μου αρέσει" για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι!

Δείτε την τριλογία "Οδός Τρόμου" μόνο στο Netflix αυτόν τον Ιούλιο.
Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994 – 2 Ιουλίου
Οδός Τρόμου – Μέρος 2: 1978 – 9 Ιουλίου
Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666 – 16 Ιουλίου

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Οδός Τρόμου | Τα 5 πρώτα λεπτά (αρχική σκηνή) | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Μετά από μια σειρά φρικαλέων δολοφονιών, μια έφηβη και η παρέα της τα βάζουν με μια μοχθηρή δύναμη που στοιχειώνει την πόλη τους για αιώνες. Καλώς ήρθατε στο Σεϊντισάιντ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα