Ματιά

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Η τελευταία σεζόν του «Ο Γυμνός Σκηνοθέτης» σχεδόν έφτασε. Η ιστορία του Μουράνισι (Τακαγιούκι Γιαμάντα), που κυριεύεται από την ακατάπαυστη φιλοδοξία του πως «το σεξ θα πέφτει βροχή», ολοκληρώνεται με τη δεύτερη σεζόν της […]

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=lZq_WT4c3pA

Η τελευταία σεζόν του «Ο Γυμνός Σκηνοθέτης» σχεδόν έφτασε.
Η ιστορία του Μουράνισι (Τακαγιούκι Γιαμάντα), που κυριεύεται από την ακατάπαυστη φιλοδοξία του πως «το σεξ θα πέφτει βροχή», ολοκληρώνεται με τη δεύτερη σεζόν της πρωτότυπης σειράς του Netflix, «Ο Γυμνός Σκηνοθέτης», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου, μόνο στο Netflix!

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα