Ματιά

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2 | Επίσημο teaser | Netflix

Ο Τακαγιούκι Γιαμάντα πρωταγωνιστεί στην ιστορία της χαώδους ζωής του Τόρου Μουράνισι, ενός πρωτοπόρου στη βιομηχανία των απαγορευμένων ταινιών και αγαπημένου της εποχής του και των φίλων του. Η πρωτότυπη σειρά του Netflix "Ο […]

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2 | Επίσημο teaser | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=c8kfJxENhes

Ο Τακαγιούκι Γιαμάντα πρωταγωνιστεί στην ιστορία της χαώδους ζωής του Τόρου Μουράνισι, ενός πρωτοπόρου στη βιομηχανία των απαγορευμένων ταινιών και αγαπημένου της εποχής του και των φίλων του.

Η πρωτότυπη σειρά του Netflix "Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2" θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Ιουνίου, μόνο στο Netflix!

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Σεζόν 2 | Επίσημο teaser | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα