Ματιά

Army of the Dead | Επίσημο Teaser | Netflix

Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ. Στο Netflix, από τις 21 Μαΐου. Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο και εισέρχεται στη ζώνη καραντίνας, για να επιχειρήσει […]

Army of the Dead | Επίσημο Teaser | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=kYd1PaLmT4k

Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ. Στο Netflix, από τις 21 Μαΐου.

Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο και εισέρχεται στη ζώνη καραντίνας, για να επιχειρήσει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Πρωταγωνιστούν οι Ντέιβ Μπαουτίστα, Έλα Παρνέλ, Άνα ντε λα Ρεγκέρα, Ματίας Σβαϊγκχέφερ, Νόρα Αρνεζεντέρ, Χιρογιούκι Σανάντα, Ραούλ Καστίγιο, Μάικλ Κάσιντι και Γκάρετ Ντίλαχαντ.

Πρωτότυπο κείμενο: Ζακ Σνάιντερ
Σενάριο: Τζόμπι Χάρολντ, Ζακ Σνάιντερ και Σέι Χάτεν
Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Army of the Dead | Επίσημο Teaser | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα