Ματιά

Biggie: I Got a Story to Tell | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Νέα Βίντεο Όλοι οι θρύλοι από κάπου ξεκίνησαν. Ο Κρίστοφερ Γουάλας, γνωστός ως The Notorious B.I.G., παραμένει μία από τις θρυλικές φιγούρες της χιπ-χοπ, έχοντας διακριθεί για το ξεχωριστό του flow και τους αυτοβιογραφικούς […]

Biggie: I Got a Story to Tell | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=YY9cOjzrnWE

Όλοι οι θρύλοι από κάπου ξεκίνησαν. Ο Κρίστοφερ Γουάλας, γνωστός ως The Notorious B.I.G., παραμένει μία από τις θρυλικές φιγούρες της χιπ-χοπ, έχοντας διακριθεί για το ξεχωριστό του flow και τους αυτοβιογραφικούς του στίχους. Το ντοκιμαντέρ αυτό αποτελεί φόρο τιμής στη ζωή του και περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από τα παρασκήνια και μαρτυρίες από τους πιο στενούς του φίλους και συγγενείς.

Δείτε το "Biggie: I Got a Story to Tell", μόνο στο Netflix: https://www.netflix.com/BiggieIGotaStorytoTell

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Biggie: I Got a Story to Tell | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το "Biggie: I Got a Story to Tell" είναι το πορτρέτο του καλλιτέχνη που έγινε γνωστός ως The Notorious B.I.G. Χάρη στην άνευ προηγουμένη πρόσβαση σε σπάνιο υλικό που παραχωρήθηκε από την οικογένεια Γουάλας, αυτό το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ αποτελεί το συναισθηματικό και προσωπικό ταξίδι του καλλιτέχνη μέσα από τους ανθρώπους, τα μέρη και τα γεγονότα που ανέδειξαν το μεγαλύτερο είδωλο της χιπ-χοπ όλων των εποχών. Μέσα από υλικό από τα ξεκινήματά του που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, μπαίνουμε στα παρασκήνια με τον Biggie και τον παρακολουθούμε την ώρα που δημιουργεί κλασικά κομμάτια στο στούντιο και τα ζωντανεύει στη σκηνή μέσα από απίθανα κλιπ από συναυλίες. Μέσα από εκ βαθέων και ολοζώντανες συνεντεύξεις, τα πιο έμπιστα μέλη του στενού κύκλου του Biggie λύνουν τη σιωπή τους όσο ποτέ στο παρελθόν και μοιράζονται μαζί μας ιστορίες που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν ειπωθεί.

Όπως δήλωσε η ίδια του η μητέρα, η Βολέτα Γουάλας, "Αυτό είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ που εστιάζει στις εμπειρίες της ζωής του γιου μου και όχι στις συνθήκες του θανάτου του. Είναι ένας φόρος τιμής για το άτομο που ήταν και για την εξέλιξή του. Έτσι θα ήθελε να τον θυμόμαστε".

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα