Freezer – 2014

Freezer – 2014

Freezer – 2014

Το Freezer νομίζω ότι είναι Η ΠΑΤΑΤΑ του Mikael Salomon. Δεν ευθύνεται βέβαια μόνο αυτός… με τέτοιο “εμπνευσμένο” σενάριο τι να πρωτομαζέψεις…

Freezer – 2014Διάρκεια:
91 λεπτά

Υπόθεση

O Robert (Dylan McDermott), όταν ανακτά τις αισθήσεις του, ανακαλύπτει ότι είναι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο-ψυκτικό θάλαμο. Δεν περνά πολύ ώρα και η πόρτα του ψυγείου ανοίγει. Μέσα μπαίνουν δύο μέλη της ρωσικής μαφίας που τον πληροφορούν ότι τους έχει κλέψει οκτώ εκατομμύρια δολάρια, τα οποία φυσικά και θέλουν πίσω. Εκείνος υποστηρίζει πως έχουν κάνει λάθος και είναι άσχετος με την κλοπή των χρημάτων. Οι πιθανότητες να βγει από εκεί ζωντανός είναι μηδενικές. Οι πιθανότητες να μην τον βασανίσουν; Απειροελάχιστες. Όταν, δε, ανακαλύπτει ότι στο ψυγείο δεν κρατείται μόνο εκείνος, τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα.

Κριτική και εντυπώσεις

Κάθε επαγγελματίας-καλλιτέχνης πιστεύω ότι δικαιούται να κάνει και κάποιες “πατάτες” στην καριέρα του. Το Freezer νομίζω ότι είναι Η ΠΑΤΑΤΑ του Mikael Salomon. Δεν ευθύνεται βέβαια μόνο αυτός… με τέτοιο “εμπνευσμένο” σενάριο τι να πρωτομαζέψεις… ας μην την έκανε όμως! Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να γυριστεί, φαντάζομαι θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, πλάκα κάνω! Όλη η ταινία είναι γυρισμένη σε ένα δωμάτιο με πέντε dexion, δέκα χαρτόκουτα και δύο κομμάτια κρέατος που κρέμονται από τα τσιγκέλια τους! Καταπληκτικό! Η δε υπόθεση; Ανεπανάληπτη! Εν ολίγης, το Freezer είναι ένα φιλμ που δεν έχει να σας δώσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Αν σέβεστε τον χρόνο και εκτιμάτε την αισθητική σας… ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

Freezer – Trailer

Συντελεστές

Σενάριο

Tom Doganoglu, Shane Weisfeld

Σκηνοθεσία

Mikael Salomon

Ηθοποιοί

Peter Facinelli – Detective Sam Gurov
Dylan McDermott – Robert
Yuliya Snigir – Alisa
Andrey Ivchenko – Kiril
Markus Parilo – Oleg
David McNally – Detective Al Dorian
Milan Malisic – Stepan
Pascal Petardi – Vadim

Παραγωγή και Διανομή
Envision Media Arts

Νεκτάριος Παπασπύρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment